torstai 6. maaliskuuta 2014

Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin? Huom! MYÖS PARISKUNNAT

Tämä on nyt se osa blogia, joka miestenkin kannattaa ehdottomasti lukea! Kävin hyviä keskusteluja oman "renttuni" kanssa asiasta.

Monissa tarinoissa kerrotaan kuinka naiset hullaantuvat ja rakastuvat miehiin, jotka täyttävät "rentun" määritelmän: huoleton, viljelee laadukasta huumia, mikä ei pilkkaa ketään, supliikki ja karismaattinen viihdyttäjä, muusikko tai muuten ilmaisuvoimainen, jollain taiteellisella tavalla, jollain tavalla komea tai miehekäs, "kukkia ja lupauksia, joita ei tarvitse pitää"-asenne: ajatus on tärkein.
Tässä tulee tärkeimmät: on KIINNOSTUNUT naisesta kohdatessaan tämän, osoittaa läsnäolevaa jakamatonta ihailevaa huomiota, arvostaa naiskauneutta avoimesti ja ilmaisee sen. Eli osaa flirttailla.

Olen havinnut, että on olemassa asiallisia renttuja ja epäasiallisia renttuja. Epäasialliset vetävät edellä mainitut käytöstavat ja ominaisuudet jotenkin negatiivisella tavalla överiksi, mutta hurmaavat rentut... ovat hurmaavia.

Terve renttumaisuus, jos se nyt edelläkuvatusti määritellään, tuo elämään pirsekkä ja iloa ja minusta se oikeus on ihan jokaikisellä eikä siinä todellakaan ole mitään väärää. Tuollainen renttumaisuus olisi jopa suotavaa ja tavoiteltavaa elämässä.

Parisuhde kaipaa nuita aivan samoja piirteitä kaikkien muiden asioiden lisäksi, joita parin kanssa eläminen tuo tullessaan.

Miehet! Pitäkää yllä sitä millä naisenne "pyydystys vaiheessa" saatte kiikkiin, sillä se pitää suhteenne elossa ja SINKUT liimatkaa yllä kuvattu määritelmä jääkaapin oveen ja asettakaa siitä itsellenne tavoite, niin johan rupeaa elämä tuntumaan pirskahtelevalta ilman nestettäkin! Rohkeasti vaan!

" Mutta kuinka meidän kunnon miesten käy..." Mikä se on sitten "kunnon mies".. Onko se sittenkään niin ihailtava käsite? Olisiko aika päivittää näkemyksiä ja tapoja...? ;)

1 kommentti:

 1. Ja tämä on nyt se osa jossa minä yritän tehdä sulle tarjouksen, josta et voi kieltäytyä:

  Ajattele miten ihanaa olisi kun joku toinen tekisi puolestasi kaiken työn ja sä saisit sitten sopivan uroon löydyttyä ihmetellä toisianne ja katsoa lähtisikö lempi leimuamaan!

  Mulle on annettu erikoistehtävä löytää ihania sinkkuja, jotka voisimme yrittää saada rakastumaan toisiinsa tieteellisen testin ja Suomen huippuammattilaisten avulla...

  ...asiallisessa ja suurella rakkaudella tehdyssä televisio-ohjelmassa.

  Jos toi televisio-sana säikäytti, niin pliis, vedä syvään henkeä ja mieti tätä:

  Mitä oikeasti olisit valmis tekemään löytääksesi ihmisen, jonka kanssa tutkitusti sovit yhteen ihan joka tavalla (alkaen siitä minkänäköisistä ihmisistä tykkäät)? Mitä oikeasti olisit valmis tekemään rakkauden takia?

  Koska oikeat kemiat, arvot jne. ovat onnistumisen A ja O, etsimme ohjelmaan nimenomaan tyyppejä, jotka eivät normaalisti lähtisi mihinkään realityyn tai deittiohjelmaan mukaan. Tämä ei siis ole mikään Unelmien poikamies -henkinen kilpailuohjelma vaan puolitieteellinen koe.

  Ohjelmaan ilmoittautuminen ei sido sua osallistumaan ohjelmaan, mutta valtuuttaa meidät katsomaan löytyykö hakijoiden joukosta sinulle Se Oikea. Vasta jos/kun löydämme sulle "napakympin", joudut päättämään haluatko lähteä oikeasti mukaan ohjelmaan vai et.

  Ainakin itse kävisin täyttämässä hakemuksen ihan jo siksi, että jos napakymppiä ei löydy, niin ei tarvitse jäädä myöhemmin miettimään että "mitä jos mä missasin mahdollisuuden tavata elämäni miehen". :-)

  Jos kiinnostuit/innostuit, lue lisää ja täytä hakemus täällä: http://ihanasinkku.com

  Kiitos ajastasi!

  rakkaudella
  Katri Manninen

  VastaaPoista