torstai 12. heinäkuuta 2012

Ihmissuhdepeliä

Ne pelaa, jotka ei pelkää vai onko asia sittenkään niin. Ne pelaa joilla on haarniska. Vai ne pelaa jotka osaa... Vai pelaako ne jotka pelkää... Pelaaminen lienee suhteellinen käsite. On olemassa reilu peli ja epäreilupeli, mutta Ihmissuhdepelistä puuttuu tuomari. Jää jokaisen omalle tunnolle määritellä säännöt.

Kun ihminen kiinnostaa ja kas, taitava pelaaja päätyy ihmisen kanssa siihen mihin haluaa, harvemmin kuitenkaan suhteeseen. Miksi? jokuhan siinä ihmisessä kiinnosti. Mihin kiinnostus loppui? Vai loppuiko se. Pelissä saattaa haavoittua jos antaa liikaa itsestään. Raottaa haarniskaa tai vaihtaa taktiikkaa kesken pelin...

Olen kuullut miesten sanovan, että naiset ovat hankalia. Ei vastaa puhelimeen eikä viestiin.. On hankalasti tavoitettava..

Olen kuullut naisten sanovan että miehen ovat hankalia. Ei vatsaa viesteihin  eikä puhelimeen. On hankalasti tavoitettava.

Ja edelleen..

Olen kuullut miesten ja naisten sanovan että nainen tai mies ottaa yhteyttä usein.. Se ahdistaa ja ajaa miehen tai naisen tiehensä, kiinnostus katoaa.. Vai katoaako? Mitä oikeastaan tapahtuu...?

Taitava pelaaja tunnistaa "vastustajan" taktiikan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti