lauantai 10. marraskuuta 2012

Katumuodin karmeuksia TOP5


Keskustelin erään ystäväni kanssa naisten katumuodin karmeuksista. Ystäväni on mies, jolla on laajalti näkemystä tästä aiheesta… Hän edustaa sitä miesryhmää, jolla on aivot ja sydän paikallaan ja jalat maassa. Siis jos haluat herättää kiinnostusta etkä hirvitystä tämän kaltaisissa vastakkaisen sukupuolen edustajissa niin lue seuraavat vinkit!


1. Lantiofarkkujen vyötärön päälle kasatut maharasvat
Hyvät naiset, suosittelisin lämpimästi katsomaan peiliin ja miettimään että voisitko antaa                              vartalollesi arvostusta ja antaa luonnollisten muotojen tulla esille kauniisti ja olla survomatta                  niitä sellaisiin vaatteisiin, jotka eivät sovi kooltaan eivätkä malliltaan. Ja tässä kohtaa on ihan                             parasta olla lukematta muotilehtiä ja keskittyä siihen mikä juuri SINULLE sopii. Kirjastosta tai      kirjakaupasta  saa todella hyviä kirjoja, joista voi kartoittaa oman tyypin ja sille sopivat            vaatteet.

Pahinta on kuulemma makkarankuori toppi ja lantiofarkut yhdistettynä.
Kommentti:  ”Tulee kuolio johonkin paikkaan eikä housuissa tapahdu viikkoon mitään.”


2. Allit
Allit, ne alaspäin pyörähtäneet hauikset ilman lihaksia. Kroppa on jokaisella juuri sellainen                       kuin se on ja se saa olla. Voimme hyväksyä itsemme juuri sellaisena kuin olemme, sisäinen       kauneus on kuitenkin se tärkein asia, kun kauneudesta puhutaan. Mutta silti ulkoisella näöllä on väliä niin itsetunnolle kuin vastakkaisen sukupuolen silmissä.  Siispä jos omistat nuo niin      kutsutut allit ja haluat näyttää hyvältä siltä osin, niin kannattaa miettiä millaisia hihoja   suosii.

Tästä apua ongelmaan.

3. Meikki Tuksun tyyliin : pinkkiä punaa pitkin naamaa
On hienoa että, meikeillä voi korostaa omia kauniita piirteitä ja piilottaa epäkohtia, jotka                          eivät miellytä. Mutta meikeillä saa aikaan myös kauheaa tuhoa. Niillä voi hävittää kaiken        kauneuden omasta naamastaan. Kauniista huulista ja suurista silmistä voi saada meikeillä    alaspäin repsottavat huulet ja mustat tihrusilmät… Tiedäthän sinä miten meikkaat! Jos et ole     asiaa ajatellut niin ota tästä tärppi ja päivitä tietojasi ja taitojasi kosmetologilla tai alan                              kirjallisuudesta!

Picture of Johanna Tukiainen

4. Vesirajahameet selluliittitarjottimena
Minihame voi olla todellakin miesten katseenkääntäjä. Myös poispäin. On itsen ja ympäristön kannalta hyväksi olla rehellinen itselleen ja muille kun katsoo peiliin. Kukaan meistä ei ole täydellinen, mikä sitten lieneekään täydellinen. Selluliitti kuitenkin on sellainen                             asia mitä löytyy useimmista naisista ja se tahtoo kerääntyä reisiin ja takapuoleen sekä                                              vatsaan. Jos kuulostaa tutulle, niin kannattaa tarkastella omaa minihameen käyttötyyliä     kriittisesti. Hyödynnä sellaisia sukkahousuja, jotka sopivasti piilottavat epämiellyttävät                              ”appelsiinit”. Isompien tyttöjen kannattaa miettiä korostaako minihame kauniita piirteitäsi?5. Kirahvi kolpposilla vai kissanainen Bronxeilla
Korkokengillä voi  tehdä itsestään tollon näköisen köpöttelijän tai kauniin mirrin. Riippuu                         paljolti siitä miten korkokengillä kävellään. Jokainen voi oppia kävelemään koroilla                        jos haluaa. Opettele siis ensin ennen kuin lähdet nolaamaan itseäsi julkisille paikoille siinä              toivossa että kengät tekevät sinusta haluttavan tai hyvän näköisen. Jos kävely ei tunnu               luontevalle, se ei luultavasti myöskään näytä siltä. Toki saattaahan niitä haluajia olla mutta         naiset hyvät, muistakaa oma arvokkuutenne ja vaatikaa sen mukaista kohtelua!

Vaatteilla, asusteilla ja meikeillä voimme korostaa kauneuttamme tai hävittää sen. Ollaan siis tietoisia itsestämme ja opetellaan korostamaan kauneutta! :) Ja ennen kaikkea kannetaan kroppamme hyvällä ryhdillä ja iloisin ja reippain mielin!


Tästä hyvät vinkit korkkareilla kävelyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti