perjantai 22. maaliskuuta 2013

Elämän reunapalaton palapeli

Jokaisella meillä on omat palansa koottavana tästä valtavasta elämän palapelistä. Palapelistä muodostuva kuva on todella kaunis. Niin kaunis ettei sitä voi käsittää kuin palapalalta pikkuhiljaa kasatessaan omaa osaansa kuvasta, joka liittyy vierelläsi olevien ihmisten kuviin...


Lassen: Island Sunrise

Ensin sinun on etsittävä omat palasesi. Oivallettava omat lahjasi ja tehtäväsi itsesi, ihmisten, eläinten, kasvien ja maapallon hyväksi. Niitä ei määritellä ulkoa käsin eikä kukaan toinen voi niitä sinulle määrätä eikä sanella. Ne tulevat sinun sisältäsi ja kun kuuntelet vain sisintäsi tiedät kyllä kun oikea palanen löytyy. Haluat kuljettaa sitä mukanasi.

Kauniiden palasien sijaan saatat kerätä ymmärtämättäsi mustia palasia jotka kasatessasi saat vain mustan tyhjän kuvan... Niitä palasia ei kannata keräillä vaan heittää pois ja etsiä sinnikkäästi kauniita palasia..

Sitten kun olet löytänyt kauniita palasiasi alat huomata kuinka ne sopivat toisiinsa. Kaikki vain soljuu...

Etenemistäsi kuitenkin hidastaa kieltäminen. Jos et ole avoin ja torjut joitain palasia katsomatta ja kokeilematta junnaat paikallasi, kuljet samaa ympyrää ja törmäät aina samaan palaan niin kauan kunnes hyväksyt sen ja näet mikä se oli ja oivallat mitä oli oivallettava...

Chamonix - Mont Blanc, Ranska

Vaikuttaa siltä että ihmiset kulkevat sekalaisten palojen pussi taskussaan ja kiertävät ympyrää suotta... On aika tullut siivota elämän palapelin palapussukka ja hävittää mustat palat (ahneus, katkeruus, viha, kateus, ilkeys ja kaikenlainen elolliseen kohdistuva negatiivinen teko ja ajatus, koska SITÄ SAA MITÄ ANTAA) ja jättää sinulle väärät palat pussista niille joille ne kuuluvat (tuntuuko että olisit mielummin laulaja kuin sairaanhoitaja? tai eläinten hoitaja kuin puutarhuri tai luontaistuotemyyjä kuin ruokakauppias...?) Ja keskittyä omiin kauniisiin palasiin ja niiden löytämiseen! Jos haluat löytää ne, löydät kyllä koska se on vapaan tahdon laki... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti