tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tiedätkö kuka olet?

Mistä tiedät kuka olet?Pysähdy pohtimaan seuraavia asioita? Kuuntele mitä ne sinussa herättävät? Millaisia tuntemuksia niistä tulee? Äsyttääkö tai turhauttaako vai ilostuttaako? Mieti jokatapauksessa miksi? Mistä se tulee? Miltä kehossa tuntuu nyt?

Mikä on sinun elämäsi tarkoitus? Millaisena näet maailman? Kivet, puut, talot, värit? Miten tunnet kylmän, kuuman, kutinan ja pistelyn? Mitä kipu on? Aistivatko toiset samalla tavalla? Mikä on samalla tavalla?Onko kehosi kaksiosainen? Onko se fyysinen keho ja psyykkinen keho eli mieli (ego)? No mikä tässä kokonaisuudessa tuottaa kaiken tapahtuvan.. aina puhutaan energiasta. Kyllä enegia mutta mitä on energia.. Sehän on kaikki ja kaikkialla? Eikö olekkin?  Olemmeko siis kolmiosainen: fyysinen keho, mieli eli ego (työkalu, osa aivoja) ja energia (henki, sielu, spirit)?

Suuri lasipallo putosi kovalle alustalle ja hajosi miljardeihin ja miljardeihin sirpaleisiin. Sirpaleet alkoivat hakeutua takaisin ehyeksi palloksi ja lopulta pallo on taas ehjä ja nousee ilmaan.

Lasipallo kuvaa tuota energiaa.

Me olemme nuo sirpaleet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti