torstai 2. toukokuuta 2013

Rinnakkaiset polut

Onko meille jokaiselle se oikea tuolla
jossain? Onko olemassa sielun kumppani?

Kyllä minä usko että on. Uskon että niitä on useampi kenen kanssa voi kokoea Yhteyden, mutta meillä on vapaus valita kenen kanssa haluamme polkujen kulkevan tiiviisti rinnakkain ja kenen kanssa polut erkanevat toisistaan ja kuinka kauas. Jokaisella valinnallamme itse luomme elämäämme.


Näen asian nykyään niin että toimivassa ja soljuvassa kumppanuudessa molemmilla on sama päämäärä (toivottavasti henkinen kasvu ja kehitys) mutta se ei ole yhteinen (sama henkinen kasvu ja kehitys vaan molemmilla oma). Jokainen meistä kulkee oman polkunsa ja kokee omat oppinsa tässä elämässä. On kuin kulkisi rinnan kulkevia temppuratoja, joissa molemmilla on omat juttunsa tehtävänä. Silloin kun toisella on temput kesken toinen tukee ja kannustaa ja on läsnä (henkisesti läsnä olo on tärkeintä). Tempuiksi haluan nimittää kaikkea sitä mitä kohtaamme polullamme, niitä asioista mitkä aiheuttavat meille työtä pään sisällä, mitä sitten ilmennämme tässä fyysisessä maailmassa. Näitä temppuja on tunteidensa käsittely ja pakattujen tunteiden purkaminen. Tässä meillä onkin usein haastetta. Kun ymmärtää vastuun omista tunteistaan, olemme oppineet yhden suuren oppiläksyn elämässä.


Minä haaveilen kumppanuudesta jossa voin tuntea kaikkia tunteitani ja kumppani on läsnä. Kun minua joskus suututtaa saan purkaa ja tuntea tunteitani ja kumppani on läsnä, on hetkessä kanssani. Ymmärtää sen ettei minun tunteeni ole hänen "asiansa" ja kunnioittaa toimiani juuri siinä hetkessä juuri niinkuin kaikki on. Ja samoin minä haluan tehdä hänelle, ymmärrän tuon asian ja haluan olla läsnä rakastavasti hetkessä kaikenlaisten tunteiden ja tapahtumien vallitessa.

Näen että jos ei ymmärrä tuota ja sysää vastuuta tunteistaan ulos itsestään ja yrittää kulkea jomman kumman polkua, silloin tulee vain sotkua ja elämä ei suju.

Voimme kulkea rinnan rakastaen ja pyyteetöntä rakkautta jakaen jokaiselle jonka kohtaamme polullamme! Siinä on elämän kantava voima eikä muulla oikeastaan ole viime kädessä merkitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti