torstai 5. helmikuuta 2015

Elämä.

En tiedä sinusta mutta minä olen tullut siihen tulokseen että elämästä kuuluu nauttia läpi koko elämän kaaren! Nauttia ruuasta, nauttia ihmisten seurasta, nauttia kosketuksesta, nauttia jakamisesta, nauttia saamisesta, nauttia tuoksuista, nauttia mauista, nauttia omista onnistumisista, nauttia toisten onnistumisista, nauttia kun huomaa kasvavansa, nauttia kun huomaa kehittyvänsä kaikkine prosesseineen, nauttia äitimaan antamista elinoloista juuri niinkuin ne ovat, nauttia vedestä, tulesta, ilmasta ja maasta...

Kaikki tuo nautinto voi alkaa kun hoksaa, että on itse vastuussa KAIKISTA elämän tilanteistaan. Alitajuisesti ja tietoisesti. Todellakin luomme maailmamme. Mitä sisällä sitä ulkona. No niin ja nyt lukijan mieli alkaa vastustaa "hah. niin just, pyh pah".  Tottakai se alkaa vastustaa koska jos se ei vastustaisi saattaisi tapahtua muutos poitiiviseen suuntaan. Mieli ei halua muuttua. Se ei usko moiseen laisinkaan. Muutosta kutsutaan henkiseksi kasvuksi ja kehittymiseksi.

Elämästä nauttiminen on mahdollista kun alkaa pitää huolen että pysyy terveenä niin mielen kuin kehonkin osalta. Miten? Tekee sitä mitä sydän sanoo piittaamatta mielen vastusteluista "et pysty"" ei se ole järkevää" " ei kannata" "ei onnistu kuitenkaan", hyväksyy elämän ikuisen oppimisprosessin, lakkaa pyrkimästä kokoajan johonkin ja opettelee olemaan läsnä NYT, alkaa kuunnella kehon tarpeita ja lakkaa myrkyttämästä kehokotiaan. Tekee kanssaeläjille sen minkä toivoo itsellensä tehtävän. Jakaa, halaa ja rakastaa pyyteettömästi. Hyväksyy sen mikä on ja toimii kuten parhaaksi katsoo. Lakkaa reagoimasta automaatilla ja sen sijaan alkaa havainnoida tietoisesti. Luota siihen intohimoon ja paloon joka sinulla on jossain sisimmässäsi , luota siihen, se ohjaa sinua oikeaan suuntaan elämässäsi. Jokainen meistä on syntynyt Voittamaan! Lunasta voittosi!

Minä olen nyt lähes kolmekymppinen ja tulen näyttämään yhtä hyvältä vielä viisi-, kuusi-, seitsemänkymppisenä ja satavuotiaana. ;) tulette näkemään rakkaat kanssaeläjät. Että jos terve ja NAUTINNOLLINEN pitkä elämä kiinnostaa niin eikun mukaan vaan! Näillä opeilla siihen nimittäin voi päästä.

Rakkaudesta Elämään
Eija

www.valoavain.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti