torstai 24. marraskuuta 2011

Viisi 16-25 vuotiasta määrätään päivittäin sairaseläkkeelle mielenterveyssyistä?!

Keskustelin tuttavani kanssa tänään ja hän tiesi kertoa että viisi 16-25 vuotiasta nuorta määrätään päivittäin sairaseläkkeelle mielenterveyssyistä. Miten tähän on menty? Olen tästä asiasta niin vihainen, etten voi tätä kovin paljoa edes ajatella. (Tilanne vuonna 2014 täältä)


Minusta syyt ovat hyvin selviä. Yksi ISO syy on suunta johon yhteiskunta on menossa. On ollut menossa tuohon suuntaan siitä asti, kun rahalle ja ahneudelle annettiin pikkusormi. Nyt se on vienyt koko käden. Ihmisen perustarpeita ei enää tyydytetä ja yhteiskunnan luomalla kiireihannetilalla ja sen seurauksilla ajetaan lapset ja nuoret juuri tuohon tilaan.


Raha on kuin Jafar, joka hallitsi Sulttaania kobra-sauvallaan: "kyllä herrani, mitä vain sanot. Raha on kuin huume jonka muodostama pakkottava tarve on kuin yhtiskunnan luoma muotti, jonka eteen ihminen tekee mitä tahansa saadakseen rahaa lisää ja lisää, jolla tyydyttää pakottavan tarpeensa.Rahan edelle ei astu mikään eikä kukan. Ei ihmisten terveys, ei hyvinvointi, ei lasten eikä nuorten terveys, ei vanhusten hyvinvointi... Ei mikään.

Jos raha henkilöitäisiin se on herrojen ja kansalaisten  Jumala, se on jokaikisen ihmispolon käskyttäjä ja orjuuttaja. Se mihin minä uskon on toinen asia, mutta jos raamattuun on uskominen niin tässä rikotaan nyt rajusti käskyä "Sinulla ei saa olla muita jumalia."

Ihmispolo yrittää kerätä ympärillensä materiaalia ja rahaa ja luulee vielä että se on ihmisyyden mitta. Ihmisyyden mitta on ihmisen sisällä, sillä missä mieli ja minuus on. Ei rahalla ja materiaalilla ole mitään arvoa niiden rinnalla. Sen huomaa silloin kun menettää jotain oikeasti arvokasta, kärsii kivun ja käsittelee sen. Huomaa  jos ei piilota itseään maalliseen turhuuteen.

Päivitys 6 vuotta jälkeen päin 3.11.2017: Huomaa kuinka oma tuleni leiskui ja suuntautui vielä tuohon aikaan sellaisiin kohteisiin joihin tänäpäivänä suhtaudun hieman eri tavalla. Kirjoitan rahasta pian lisää, se löytyy sitten yritykseni blogista. Tilaa blogipostaukseni ja muut ihanat lahjat suoraan omaan laatikkoosi TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti