sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Matkalla mielen taakse olennaiseen Olevaiseen

Mikä on minun tehtäväni täällä maapallon päällä? Haluan selvittää sen ja olen jo hyvässä vaiheessa. Haluan jakaa matkantekoa.

22.1.2013 tiistai

Heräilin valoisan aikaan. Mieli oli levoton ja yritti patistella minua ylös sängystä että nouse nouse jo. En kuunnellut mieltä vaan kehoa ja laitoin vielä silmät kiinni.

Aamut ovat usein hyvin nihkeitä ja mieli on hätäinen ja levoton. Mieli ei anna rauhaa ja käskee nousemaan.

Nousin sängystä viimein ja kävelin luukussani. Oli rauhaton olo. Laitoin radion päälle ja sieltä tuli joku iskelmäbiisi. Se tuntui hyvälle ja laitoinen Toive-iskelmät cdn soittimeen. Siitä lähti aamun musiikkiterapia sessio. Vedin legginsit jalkaan ja topin päälle, heitin joogamaton lattialle ja suljin silmät ja annoin kehon viedä.

Menin musiikin mukana ja alkoi itkettää. Itkin. En kysellyt syytä enkä kyseenalaistanut vaan itkin kun itketti. Mielikuvissa hailui tunnelmia esikoulusta. Itkin. Ja annoin kehon liikkua niinkuin se liikkui. Itkin tunsin surua. Menin mielikuvien mukana.

Iskelmämusiikin jälkeen halusin kuunnella rytmikästä musiikki ajatus vei biiseihin Waka Waka ja Jungle jazz. Tanssin itseni hikeen ja tunteet muuttuivat surusta iloon. Terapiasessio kesti tälläkertaa varmaan reilun tunnin.

Loppupäivä meni iloisesti keltaisissa vaatteissa (solar plexus-chakra).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti