maanantai 5. elokuuta 2013

Tuumaustauko ja kartan luvun paikka

Takana on kesä teatterin lavalla. Takana on elämä Kainuussa. Takana on monta monta mahtavaa hetkeä ja tilannetta. Takana on monen monta elämän oppituntia.

Teatteri Havukka eisttää Ei ihan perinteiset iltamat
Mukaan tarttui Useita ihania ystäviä, mahtava määrä ihmistuntemusta ja ennenkaikkea tuntemusta itseen. Pitkiä opinaskeleita kohti huippua. Kuitenkin tietäen että ei se määränpää vaan se matka... ;)

On muutoksen aika. Energiat ja asiat järjestyvät uudelleen. Elokuu on tuumaustauko ja kartan luvun paikka.

Suunta näyttää hyvälle. Se on uudenlainen maasto. Ihan uudenlainen. Mutta sen varalle on nyt kerätty tarpeksi käpyjä ja marjoja ja eikun polulle vaan. Hitaasti ja varmasti läsnä hetkessä sydäntä kuunnellen. Siellä se kartta on. Se johtaa oikealle polulle pienimmissä ja suurissa risteyksissä.

Nyt vihdoin teatteri ja musiikki, laulu tulivat elämääni jäädäkseen. Poden vieroitusoireita kun en pääse harrastamaan ennen syksyä. Odotan innolla teatterikurssien alkua.
Teatteri Havukka esittää Ei ihan perinteiset iltamat

Palaan nyt takaisin sinne mistä elämäni aloitin. Palaan Pohjois-Savoon. Siellä alkaa uudet polut oikeastaan lähes jokaisella osa-alueella elämässä. Olen innoissani. Paljon on haasteita mutta paljon on iloa, valoa ja virtaa.

Syksyä kohti tarkoin kuunnellen ja tunnustellen, inspiraatioon tarttuen ja luottaen... Rakkauteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti